HVAD LAVER VI?

Udvikler mennesker

shutterstock_248968666

TEAMBUILDING

Vi laver teambuilding-events med musik, sang og bevægelse for at skabe en fælles adgang til organisatoriske resultater, i et sjovt og ikke-truende miljø. Mens det at have det sjovt er en vigtig komponent for os, er “det sjove” ikke den drivende kraft bagved, men derimod er læring og fælleskab det centrale. Der sker mange ting samtidigt, I lærer hinanden bedre at kende, samarbejder på nye måder, der kommer en holdånd, en fælles episode der er med til at skabe nyt fælles sprog og forståelse, redskaber til at håndtere stress, robusthed som fælles ansvar og som en kompetence vi kan træne sammen.

 

Comfortzone udvikling

Comfortzone udvikling gælder individet og handler ikke om at bryde grænser, men derimod om at udvide dem en smule og derved udvide vores personlige og professionelle handlerum. Det handler om individuel ansvarlighed, hvordan kan det personlige engagement hjælpe til at vi bevæger os fremad. Det handler ikke om at bestemme hvem der er det svageste led, det handler om at bestemme, hvordan holdet fungerer som en hel enhed, og hvordan enhver bevægelse har en indvirkning og er afhænging, direkte eller indirekte, af hver medarbejder. Vores vigtigste pointe er at vi skal undgå at stå alene, og at vi har brug for hinanden til at løfte opgaven.

shutterstock_249998707
shutterstock_269251199

Værdi, mål og strategiworkshop

Igennem værdi og strategiworkshop træner vi tillid, hukommelse og samarbejde blandt medarbejderne på dit hold. Husk, at de relationer, teammedlemmer etablerer indbyrdes, er lige så vigtige som dem, du opretter med dem. Det er ikke nok at vide hvor på intranet eller nettet du finder jeres værdier, mål og strategier. For at få et effektivt hold må vi huske dem i alt vi gør. Vi bruger her sangskrivning, sang og bevægelse til at indarbejde værdier, mål og strategier. Fordi “muskler husker” og læring der sidder i kroppen er noget vi husker og kan bruges i mange sammenhænge og lang tid fremover. Derudover bliver I opmærksomme på de måder, teammedlemmer arbejder sammen og vi tager et skridt imod at forbedre kommunikation, samarbejde, tillid og respekt i disse relationer.

Villa Venire

For længere konsulentopgaver, processer, simulatorhallen, kompetenceudvikling m.m.

Kontakt villavenire

villa-venire-september-14-13-367x235

Vores kunders venlige ord

Skal vi skrædersy en oplevelse sammen ?