Metoder

Musik, krop og stemme som redskab

Vores metoder

Musik

Musik er et universelt sprog, der forbinder os på tværs af positioner, uddannelser, sprog, humør og smag. Når vi hører musik eller synger, kommer vi i kontakt med noget fundamentalt.

Stemmen som visitkort

Sangen og den vokale produktion af harmoniske toner har eksisteret før udviklingen af sprog. Vores egen stemme er noget vi må være fortrolig med, det handler dog ikke om at bryde grænser, men at udvide dem. Samt give mulighed for at tænke, høre og sige noget andet end vi normalt tænker, hører og siger.

Læring

Dynamisk og aktivt læringsmiljø skaber indsigt og udvikling, og det er vores fornemmeste opgave at bygge bro mellem læring og underholdning.

Studieindspilning

I vores lokaler på Island Brygge kan vi tilbyde indspilning af jeres sang eller lejlighedssang.

Bevægelse

Vi er alle i bevægelse og arbejdslivet kræver manøvredygtighed, derfor har vi god erfaring med at bruge lige fra hænder til hele kroppen som redskab, fordi “muskler husker” og de fælles bevægelseskompetencer sætter sig i musklerne som en ny erfaring og som noget man kan trække i mange situationer og i lang tid fremover.

Samarbejde

På kort tid genererer musikken fællesskab, nærvær og tillid, som bringer liv til glæde, åbenhed og teamspirit. Det giver mulighed for et nyt udgangspunkt for det fremtidige samarbejde.

Tid

Efter vores erfaring kan alt fra 30 minutter til 3 dage lade sig gøre, lad os skræddersy en event sammen med jer som passer til jeres behov.

Flashmob

Vi har med stor succes startet eller afsluttet event med en skræddersyet flashmob. Alt kan lade sig gøre for at skabe en magisk begyndelse eller afslutning.